Weduwe seksdate met: HennieS uit Veeningen, Drenthe

HennieS

 • Naam: HennieS
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 41 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Drenthe
 • Woonplaats: Veeningen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik zou een lang verhaal kunnen schrijven om mijzelf te omschrijven, wat mijn stoute dromen zijn en fantasieen, maar ik denk dat het leuker en doorslaggevender is als je dat allemaal zelf ontdekt. Ik zou graag spannende personen willen ondervinden kennen, spannende vrienden en misschien zeker verliefd worden…
Ik hoef niet speciaal mijn leven met iemand te geven, maar laten we eerlijk zijn, ik zou het niet erg vinden. Nadeel alleen is dat ik op dit moment in een verhouding zit, maar ik hoop met je juiste persoon hier omheen te kunnen werken

Over jou: Mijn ideale persoon: Teder, loyaal, charmant, eerlijk, het hele verhaal. Ik denk een combinatie van superman en jij 😉
Iemand die mij kan laten lachen wanneer ik verdrietig ben, Iemand die iedereen met respect behandeld. Iemand die hard werkt om zijn doel te halen.
Een knap iemand, verzorgd en goed gekleed. Iemand die niet bang is zijn gevoelens te laten zien.

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame