Weduwe seksdating met: Trijntjethuis uit Essen, Antwerpen

Trijntjethuis

 • Naam: Trijntjethuis
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 45 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Essen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo iedereen,
Mijn naam is Trijntje, ik ben een 45 jarige vrijgezel juffrouw op zoek naar liefde en geluk. Maar ik weet nu al dat ik helemaal wegval hier tussen al die andere vrouwen die zoeken naar liefde (of wat zij ook zoeken)
Dus om een beetje op te vallen, ga ik contact opnemen op elk message die ik mag ontvangen, met een bijbehorende lekkere plaatje van mijzelf 😉

Over jou: Boeiend, innoverend, grappig, leuk, romantisch, mag zeker een beetje opscheppen, sportief… maar zeker dan met sportschoenen en gaan hardlopen of fietsen, niet op de bank liggen en voetbal of Formule 1 kijken hahahah

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame