Weduwe sex afspraak met: RachellRoom uit Urk, Flevoland

RachellRoom

 • Naam: RachellRoom
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 45 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Flevoland
 • Woonplaats: Urk
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Wat moet ik hier nu neerzetten? We zijn allemaal lief, zorgzaam, vrolijk, attent, romantisch? Toch denk ik dat ik aan meer dingen voldoe. Ben optimistisch, ’s morgens ook vrolijk gestemd, dikwijls zin in een spannende dag. geniet van lekker buiten zijn, lekkere dingen doen, zoals wangeven, terrasje, fietsen, maar ook zeker autorijden. geniet van de spontane dingen, niets moet, alles mag en is bespreekbaar. Een nachtje op de bank, daar is ook niets mis mee. Communiceren, lachen, geven vind ik heel belangrijk. Zelf vind ik dat ik een goed inlevingsgevoel heb.

Over jou: ik ben echt op zoek naar een aardige man die met mij verder wil ik ben zelf heel romantisch en wil graag mijn passie met iemand geven die van mij geniet ben echt heel gevoelig en daarom ook heel lief

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame