Weduwe sex afspraak met: RooieMilf73 uit Westerbeek, Noord-Brabant

RooieMilf73

 • Naam: RooieMilf73
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 40 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Westerbeek
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: rood
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ben een mooie vlotte wijf (dat zeg ik zelf… hahahaha) maa rik laat het graag aan jou over om te bevestigen. Ik woon in Brabant, heb een gebondenheid, maar heb binnen mijn gebondenheid de ruimte om actief bezig te zijn met seksdating. Dat is voor mij (maar ook voor mijn sekspartner) een zeer lekkere (maar ook zeker zeer mooie) aanvulling/toevoeging is op mijn ( seks)leven. Ik geniet er van om heerlijk met anderen een gezellige avond te hebben waarbij ik bij de juiste match en setting van jou kan genieten.

Ik vind het zeker leuk en lekker wanneer er enige actie is, om alleen maar naar het sterrenplafond te staren zonder verdere actie is niet mijn ding. Hierbij geldt zeker….het gaat zoals het gaat…actie gaat niet op commando en het is go with the flow… 🙂

Over jou: Ik zoek contact met een mooie man, mevrouw of stel in de leeftijd van 35 tot 55 jaar voor een avond fun, goede muziek, gezelligheid en als ed stemming goed is heerlijk en ongewongen van elkaar genieten…. Ik sta overal voor open (dus volledige sex) alleen dat is geen garantie, ik doe dat alleen bij de juiste vonk.

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame