Weduwe sex afspraak met: Trish_a uit Harlingen, Friesland

Trish_a

 • Naam: Trish_a
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 41 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Friesland
 • Woonplaats: Harlingen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: basisschool
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo ik ben hier omdat ik teveel tijd op mijn werk heb doorgebracht en te weinig tijd voor mezelf heb genomen. Daar wil ik nu veradering in brengen en ik wil weer een beetje fun hebben! Als je we een eerst een vriendschap opbouwen en dan verder kijken dan heb ik daar geen probleem mee!

Over jou: Ik zoek een man die me goed zal behandelen en mij je dikke aandacht zal geven. Ik wil me speciaal voelen en weten dat ik er toe doe, neem me dus niet als vanzelfsprekend aan, maar laat me weten hoe speciaal ik ben!

Weduwe sexdating