Weduwe sex afspraak met: Vakantiegeniet uit Turnhout, Antwerpen

Vakantiegeniet

 • Naam: Vakantiegeniet
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 45 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Turnhout
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een vrolijk ondernemend persoon.
Zelfstandig, zelfbewust positief ingestelde slanke ladyelijke lady die regelmatig ook sportief bezig. Vind het heerlijk buiten in de natuur, maar loop ook graag op pumps naast jou. Vind het belangrijk om bij te blijven in de wereld om mij heen. Voer graag een goed conversatie maar vind het ook heerlijk om met jou te ontspannen met een goed glas wijn.
Ik geniet van alle lekkere dingen in het leven.

Over jou: Wie hoop ik dat ik tegen kom….

Een man die weet wat hij wil, zichzelf kent en doelgericht gaat waar hij heen wil. Communicatief en een open karakter. Nieuwsgierig naar de wereld om hem heen. Die het leuk vindt om dingen samen te doen maar ook zijn eigen interesses heeft. Die mij meeneemt in zijn idee├źn en gedachtegang over wat hem bezig geniet maar ook open staat voor mijn mening.
neem jij me mee..

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame