Weduwe Sex contact met: ChristineLust73 uit Breda, Noord-Brabant

ChristineLust73

 • Naam: ChristineLust73
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 40 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Breda
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben waarschijnlijk een mooie, spontane, gezellige, hartstochtelijke, verzorgde dame… ik geniet ervan om op stap te gaan, dat kan zijn in een kroegje een biertje drinken, beetje chatten, flauwekullen, maar ik ga ook helemaal uit mijn dak op trance/dance muziek in een club. een nachtje hollandse hits schuw ik ook niet… Ik kan ook zeker genieten van een nachtje bankhangen bij een goeie film. En ’s nachts? dan ben ik voornamelijk bezig met mijn stoutste dromen en wildste fantasieeen… hoop dat je mijn intieme passies deelt

Over jou: Ik ben op zoek naar een mooie gezellige man om met mij mooie dingen en ervaringen op te doen. Je hoeft niet van oerhollandse afkomst te zijn. een goeie nuchtere gast is meer waar ik naar op zoek ben.
In bed moet hij zeker goed presteren, ja we gaan meteen naar de belangrijke details heren 😉
Geen slappe excuses als, nee schat ik heb hoofdpijn, of ik moet morgen vroeg op voor een belangrijke vergadering.

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame