Weduwe Sex contact met: La-kiss-ha uit Messelbroek, Vlaams-Brabant

La-kiss-ha

 • Naam: La-kiss-ha
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 46 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Messelbroek
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik had nooit verwacht dat ik mezelf op een datingsite zou inschrijven, maar mijn vriendinnen hebben hier geweldige kerels ontmoet, en een van mijn beste vriendinnen is vorige maand zelfs getrouwd met een vriendelijke man die ze hier heeft ontmoet. Dus het is tijd dat ik ook een eigen profiel hier ga maken. Ik ben nerveus maar vind het ook geil. Ik kan je meer over mezelf vertellen, maar ik doe het vriendelijker persoonlijk tijdens een drankje.

Over jou: Ben je ook een nieuweling hier? Of misschien een veteraan? Beide zijn prima, omdat je me kunt ondervinden hoe het hier allemaal werkt. Ik hoop dat je vlot een afspraak met me wilt maken, want ik zie mezelf niet elke avond achter de computer zitten, ik wil gewoon naar buiten en persoonlijk met jou spreken.

Weduwe sexdating