Weduwe Sex contact met: Ra-chealX uit Hoboken, Antwerpen

Ra-chealX

 • Naam: Ra-chealX
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 45 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Hoboken
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo jongens. Ik ben hier om een man te vinden die me wil helpen met mijn fantasie. Ik heb vaak gefantaseerd over het hebben van een triootje met mijn beste (schatje) vriend en een man. Mijn vriend zal daar niet aan meedoen omdat hij bang is dat het meer problemen zal geven, maar hij wil dat ik dit ervaar, zodat hij mij en mijn vriend toestaat hier een man te vinden.

Over jou: Dus, ben je toe aan een triootje met mij en mijn beste vriend (een mevrouw)? We hebben allebei al een romance dus verwacht niets ernstigs. Maar als we goed met elkaar overweg kunnen, wie weet maken we er misschien een terugkerend punt van.

Weduwe sexdating