Weduwe Sex contakt met: ChillyMe uit Sappemeer, Groningen

ChillyMe

 • Naam: ChillyMe
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 41 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Groningen
 • Woonplaats: Sappemeer
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mezelf aangemeld en toen dacht ik “Waarom ook alweer?” Maar, wie A zegt die moet ook B zeggen en waarom eigenlijk ook niet. Toen ik door de profielen aan het scrollen was viel me zeker op dat er meer personen zijn die zichzelf letterlijk open en bloot op een dating website durven te zetten. Ik durf dat eerlijk gezegd niet. Wie ben ik? Een lekkere spontane Groningse lady die niet speciaal in Groningen hoeft te leven. Ik zou me ook in Noord Holland of Zuid Holland kunnen zien leven. Ik ben een echte levensgenieter; leuke kleding, naar de kapper, lekker eten, reizen en meer en meer zon! Errgg fijn! De image is niet van 10 jaar terug…..maar mijn haar is nu zeker iets korter.

Over jou: Ik kijk uit naar contact met iemand die met beide legs op de grond staat, een goed gevoel voor lol heeft, geen bankhanger is maar graag wat onderneemt. Mijn kernwoorden voor een gebondenheid zijn: ruimte, vertrouwen en passie en als je ook nog van koken geniet dan kom je aardig in de richting van mijn ideale man 😉

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame