Weduwe Sex contakt met: CinderellaSol uit Emmeloord, Flevoland

CinderellaSol

 • Naam: CinderellaSol
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 51 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Flevoland
 • Woonplaats: Emmeloord
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik had een saai leven, dacht ik. Maar het bleek dat ik een saaie vriend had. Onze laatste reizen naar Lanzerote was ook meteen onze laatste dag samen. Hij had ons geboekt in wat leek een bejaardenhotel. Ik ben pas 51, niet superbejaard! Ik voel mij helemaal niet oud, ik voel mij nog jong! Het liefst had ik dan nog naar een feest eiland gegaan zoals Ibiza of dat oh Gerso eiland. Lekker de beest uithangen.

En dat is wat ik nu doe, hier op deze website! Lekker de beest uithangen!!!

Over jou:

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame