Weduwe Sex contakt met: Lucyey uit Anerveen, Overijssel

Lucyey

 • Naam: Lucyey
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 43 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Overijssel
 • Woonplaats: Anerveen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo, ik ben Lucy! Ik ben pas hier en ik wil een man vinden die wat meer levenswijsheid en ervaring heeft dan ik. Ik heb nog niet meer mee gemaakt dus ik moet nog steeds ondervinden. Ik ben misschien wat ouder maar ik kan nog steeds iets doen en ik ben bereid spannende dingen te proberen!

Over jou: Leer me de dingen die ik wil ondervinden, doe leuk tegen me en probeer alsjeblieft om me te respecteren, wees niet hard tegen me maar behandel me met alle zachtheid die je in je hebt.

Weduwe sexdating