Weduwe Sex contakt met: rijpemeid uit Brugge, West-Vlaanderen

rijpemeid

 • Naam: rijpemeid
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 55 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Brugge
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: groen
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Prettig gestoord, zelfstandig, maar ook lief en aanhankelijk op zijn tijd….leuk uiterlijk maar iets ronder dan gemiddeld…levensgenieter in alle opzichten en leuk om bij te zijn…Vind het lichamelijke best belangrijk, dat zal mijn “mannelijke” kantje zijn, maar er moet een vonk zijn en het mag niet vaak alleen maar daar om draaien …Vriendschap

Over jou: Beetje overheersend, met leuk uiterlijk, die ook geen woninkje boompje beestje ding zoekt maar samen fijne momenten wil geven, niet perse one night stand ( tenzij de eerste nacht een nachtmerrie blijkt te zijn)
Ik heb geen zin in oeverloos kletsen, plaatje’s delen of kerels die alleen maar virtueel iets willen…ook geen bi-gedoe!
Onpersoonlijke flirtjes ontvangen winden mij ook niet op – sorry heren, zo gemakkelijk is het niet ! 😉
Ik chat alleen maar als ik jouw gelaat gezien heb, en hoewel ik vind dat size matters, zijn kerels die hier alleen maar met hun snikkel lopen te zwaaien een echte nee nee!

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame