Weduwe sex date met: LexxiDeluxe uit Doesburg, Gelderland

LexxiDeluxe

 • Naam: LexxiDeluxe
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 41 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Doesburg
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik heb de stoutste kleren weer uit de kast gehaald voor wat hete plaatjes. En zo terugkijkend dacht ik, waarom geniet ik mijn leuke sexy body voor mijzelf en deel ik het niet met een leuke man?
Oh, had ik het nog niet verteld? Ik ben alleenstaand! na een intiem sexrelatie met mijn beste vriend (NOOIT DOEN!), was ik een beetje van slag en eenzaam. Ik ben overgegaan naar dildo’s en vibrators, maar soms kan niks op tegen een echte man!

Over jou: Ben jij mijn dildo vervanging?

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame