Weduwe sex date met: RosanneUp uit Hengelo, Gelderland

RosanneUp

 • Naam: RosanneUp
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 53 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Hengelo
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: rood
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo:

Over mij: Ik ben gek op de levensjaren 50. De kapsels, de kleding, de muziek. Helemaal te gek! De kerels met hun vetkuiven, strakke pakken en nauwsluitende overhemden. Kleurrijke colberts en puntschoenen. Soms zou ik die levensjaren weer terug willen halen. Het is mijn passie en mijn hobby maar ik ben ook zeker realistisch hoor en sta toch echt zeker met beidde legs in 2014.

Over jou: goed je mijn passie en lijkt het je leuk om die met mij te geven? Ik ben geinteresseerd of er boys zijn die net als ik hiervan houden. Eigenlijk ben ik zeker een beetje een ” aardige” pin-up girl haha.

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame