Weduwe sex date met: Snoepert53 uit Oosterhout, Noord-Brabant

Snoepert53

 • Naam: Snoepert53
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 59 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Oosterhout
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: middelbare school
 • Tattoo: Nee

Over mij: Schrijven over mijzelf doe ik niet zo graag maar ik moet mijn profiel aanpassen merk ik. Ik ben hier 1 dag en krijg al teveel algemene interesse berichtjes.

Mijn motto is, wij zien het zeker wat de toekomst brengt. Ikzelf zie er leuk en charmant uit en zoek sensuele spanning. Dus alle goed verzorgde gozers van Nederland (of Belgiƫ) ik hoor graag wat van jullie,
tot gauw groet E.

Over jou: Ik wil graag een verzorgde vlotte man met lef ontmoeten, iets aan de mollige kant geen bezwaar, lol, ook leuk. Het zou fijn zijn wanneer je een baan op niveau hebt,ik ben gestopt met werken, dus meer vrijetijd om mooie dingen te doen. Ik kan zeker verplaatsten maar als je te ver woont vind ik het fijner als je naar mij komt.

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame