Weduwe sex dating met: A-Manda uit Wortel, Antwerpen

A-Manda

 • Naam: A-Manda
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 46 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Wortel
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een gehuwde dame en een mama van twee prachtige kinderen en ik ben hier om te vinden wat mijn man me niet geeft. Ik wil echter niet scheiden, dus geef ik de voorkeur aan iemand die discreet is. En mijn kinderen komen vaak het eerst.

Over jou: Iemand die de dingen die ik wil aankan en respecteert, vooral als het om mijn kinderen gaat. Moet van kinderen genietden en het zou leuk zijn als je er eigen hebt. En ik geniet helemaal niet van rokers.

Weduwe sexdating