Weduwe sex dating met: Bourgondisch uit Koningsbosch, Limburg

Bourgondisch

 • Naam: Bourgondisch
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 51 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Koningsbosch
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een alleenstaand lady van 51 jaar, weinig te klagen. Een mooie baan, mooie huis, financieel alles in orde. Probeer vaak zeker te genieten van allerlei dingen. Een geboren bourgondier wil ik nog niet zeggen, maar het zit zeker in mijn bloed.
Maar dit gevoel wil ik zeker graag geven met iemand van het mannelijk geslacht. Want goede vriendinnen kunnen niet alle gaten vullen…

Over jou: Ik zoek iemand die ook kan genieten van het Bourgondische leven. vinootje, kaasje, Ik heb een plekje in het Noorden van Frankrijk waar ik regelmatig heen ga voor een lang weekendje. Graag zou ik die met een mooie man willen geven

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame