Weduwe sex dating met: Chandonella uit Geluveld, West-Vlaanderen

Chandonella

 • Naam: Chandonella
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 44 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Geluveld
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hey Hey, Chandonella hier, is werkelijk mijn echte naam. ben massage therapeute, en op zoek naar een mooie vriendelijke man voor een mooie date. hapje en een drankje en we zien zeker verder… ik ben dol op de franse keuken en franse wijnen… Kunnen wij die samen goed combineren??

Over jou: passie, romantiek en lol heb ik hoog in het vaandel staan, goede reinheid, goede verzorging vind ik zeer belangrijk, net als eigen vervoer, want uit eigen vervaring is het openenbloot vervoer bijna in elk land waardeloos

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame