Weduwe sex dating met: Gembirdy uit Wezup, Drenthe

Gembirdy

 • Naam: Gembirdy
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 54 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Drenthe
 • Woonplaats: Wezup
 • Lengte: tussen de 1.50 en 1.60
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben attent, vrijgevig, zorgzaam, betrouwbaar, meedogend, gepassioneerd, liefhebbend, optimistisch en spiritueel. Mijn hobby's zijn muziek, zowel luisteren als spelen. Ik speel drums in een band. Ik geniet van sporten zoals zwemmen, gewichtheffen en fietsen op een hometrainer. Ik wil graag wandelen, maar heb hulp nodig om er op uit te gaan. Misschien kun je me helpen.

Over jou: iemand die gelijk is net als ik (echt, down-to-earth) en wie weet wie hij is (zelfverzekerd) maar een gevoelige kant heeft. Iemand die lief is, meelevend en vriendelijk van hart voor anderen, terwijl hij liefhebbend, trouw en gepassioneerd is met de persoon van wie hij geniet.

Weduwe sexdating