Weduwe sex dating met: KarinVersloot uit Vinkeveen, Utrecht

KarinVersloot

 • Naam: KarinVersloot
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 42 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Vinkeveen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben ZOO, Zelfstandig, Ondernemend en Ondeugend.
Als zaken mokkel heb ik weinig tijd voor een gebondenheid. Ben altijd onderweg en dat ondermijnt op den duur iedere gebondenheid. Vandaar dat ik nog steeds alleenstaand ben. Ik heb zeker gebondenheids gehad, maar omdat ik als mokkel toch wat meer nodig heb dan 1x per maand seks, heb ik ook vele minnaars gehad.
Ik ben een dominante mokkel die er een kick van krijgt als heren doen wat ik zeg. Dat geldt niet alleen voor zakendeals…

Over jou: Ik ben dol op mooie, goed verzorgde, jonge gozers. Lekkere toyboy’s grrr, haha Kortom: ik val op jongere gozers.

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame