Weduwe sex dating met: TiffanieLudiek uit Katwijk, Zuid-Holland

TiffanieLudiek

 • Naam: TiffanieLudiek
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 42 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Katwijk
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Heyhey,
Een leuk, leuk en ondernemende type. Wereldreiziger en cultuursnuiver.
geniet van stappen, reizen, getint cuisine, maar genoeg over mij 😉
Ik heb mijzelf hier ingeschreven met hoofdreden een lekkere man te vinden voor een lekkere date. Niet alleen met mij maar ook met een schatje van mij die ik probeerte koppelen. Ja, ik ben voor de goedkeuring en daarna zien we verder. Misschien geniet ik je zeker voor mijzelf 😉

Over jou: Wij houden van een succesvolle man, leuk, iemand die verrassend uit de hoek komt. eerlijk, vertrouwd. Mag zeker een aardig zakcentje hebben, maar cash maakt niet vaak gelukkig, dat weten iedereen.
Je bent een uitgaanstype, een mooie club, of lekker op een terras of strand.
leukheid en entertainment zit in de genen

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame