Weduwe sex met: Annelie uit Hasselt, Limburg_be

Annelie

 • Naam: Annelie
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 40 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Limburg_be
 • Woonplaats: Hasselt
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik hoef geen prins op het blanke paard als je op een schildpad komt is het ook al goed 😉

Over jou: Ik ben iemand die op zoek is naar vriendschap en spannende vrienden. Graag zou ik terug fijne momenten willen geven met personen die dezelfde interesses en hobby’s hebben als ik. Ik heb een pijnlijke gebondenheid achter de rug en hoop dus nu terug eerlijke personen te ondervinden kennen waar ik mij terug goed mee kan voelen en die ik kan vertrouwen. En wie weet vind ik zeker iemand die mijn vertrouwen waard is en waar ik samen gelukkig mee kan zijn. Wie weet ?

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame