Weduwe sex met: GretaHjork uit Everbeek, Oost-Vlaanderen

GretaHjork

 • Naam: GretaHjork
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 61 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Everbeek
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Heb er niet heel meer in om hier een heel verhaal over mezelf te gaan vertellen. Kan hier op zetten wat ik wil, hoe ge zekerdig ik zeker ben, geloof me maar ook ik heb mijn nukken en gebreken. Maar ik heb vooral ook goede eigenschappen, wil je daar achter komen spreken we iets af en zien we zeker wat er van komt.

Leer me kennen en kom er achter wie ik ben.

Over jou: Mijn oh mijn oeh ik heb pijn
O zo’n pijn tot over mijn oren smoorverliefd op jou
Keer op keer stort ik weer neer ik kan niet meer
Tot over mijn oren smoorverliefd op jou

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame