Weduwe sex met: IcyQueen uit Leest, Antwerpen

IcyQueen

 • Naam: IcyQueen
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 50 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Leest
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Voor mijzelf leef ik een saai bestaan. ik ben getrouwd, maar ik voel geen liefde meer voor mijn man. Op dit moment is het alleen een beetje lastig om uit de boot te stappen. We hebben al enkele levensjaren geen sex en dat is voor mij een belangrijk onderdeel wat ik erg mis. Vandaar mijn profiel op deze website

Over jou: Ik mis de romantiek en sex in mijn leven, in mijn huidige verhouding is deze niet aanwezig, eerder gezegd dood. Ik wil mijzelf zeker blijven verwennen met behulp van een mooie man, die mij daarbij kan en wil helpen. alsjeblieft geen zachte gedoe. Ik geniet van ruig en hardhandig, en wil graag spannende dingen ondervinden. Het tamme 5 minuten sex hebben in bed is niks voor mij. Wanneer je dit leest en aangesproken voelt EN interesse hebt, laat het mij dan weten dmv een boodschap en image

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame