Weduwe sexafspraak met: Dierliefhebster uit Berendrecht, Antwerpen

Dierliefhebster

 • Naam: Dierliefhebster
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 69 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Berendrecht
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: grijs
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: Beste allen,
ik ben een negenenzestig jarige weduwe uit het plaatsje Berendrecht. Vele mooie levensjaren achter de rug gehad en vele ervaringen.
Ik heb twee meiden en drie kleinkinderen. Ik van hun allemaal net als ik nog steeds van mijn overleden man geniet. Het is alweer wat levensjaren geleden, maar hij blijft nog steeds diep in mijn hart. Maar hij weet dat het niet bedoelt is dat ik de rest van mijn leven alleen zou zijn.
Het leven is meer te mooi om allerlei prachtige dingen niet te geven met een leuk maatje.

Over jou: Ik ben op zoek naar iemand die goed weet om te gaan met zijn vrije tijd. Samen een wandeling maken, een tas koffie thuis of in een restaurant. Een dagje naar een leuk stad, wat cultuur bekijken. Maar ook gewoon thuis een plezant bordspel, of lezen.

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame