Weduwe sexafspraak met: Simoon1967 uit Ede, Gelderland

Simoon1967

 • Naam: Simoon1967
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 46 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Ede
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo knapen van Nederland, Ik ben alweer een tijd lang single en ik vind het zeker eens tijd worden voor een mannelijke opvulling in mijn leven. Ik ben niet veeleisend, je hoeft niet te oprecht zijn, ik geniet van lol. genegenheid vind ik erg belangrijk, jij ook.

Over jou: Ik zoek een mooie ventje of man, die lief, betrouwbaar, eerlijk en leuk is en waar ik op kan bouwen. Ik geniet van aandacht en ben ook een knuffeltype. leukheid kent voor mij vele kanten, van uit eten gaan tot een weekend weg, of lekker een nachtje thuis. Ik ben oprecht maar ook leuk en geniet van lol. Interesse?? Laat maar een boodschap achter.

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame