Weduwe vreemdgaan met: Lindy3009 uit Rijkevorsel, Antwerpen

Lindy3009

 • Naam: Lindy3009
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 62 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Rijkevorsel
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een open eenvoudige mokkel en zoals elke andere mokkel wil ik gewoon iemand hebben op wie ik verliefd kan worden en met wie ik een leuk leven kan opbouwen voor de toekomst. Ik hoop die persoon hier te vinden.

Over jou: Ik ben niet op zoek naar een bepaald type man in het bijzonder. Wat ik echt belangrijk vind, is de verbinding die we al dan niet hebben. Dus we zullen gewoon moeten wachten en ontdekken hoe het voor ons beiden aanvoelt.

Weduwe sexdating