Weduwe vreemdgaan met: LuckyYou2403 uit ,

LuckyYou2403

 • Naam: LuckyYou2403
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 68 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: grijs
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een zelfgemaakte meid en geloof in een zielsverwand. Omdat twee hoofden beter zijn dan één. Ik ben opgegroeid met een christelijke achtergrond en heb van jongs af aan geleerd om mezelf en andere personen vaak te respecteren. Ik blijf deze waarde behouden waar ik ook ga.

Over jou: dat is een vraag die op tijd zal worden beantwoord. Ik ben een eenzame wijf en ik wil graag tevreden zijn met de man van mijn hart. Degene die mijn hart heeft gekozen … de juiste man om mijn liefde en hart voor vaak te geven.

Weduwe sexdating