Weduwe vreemdgaan met: Truudje uit Gent, Oost-Vlaanderen

Truudje

 • Naam: Truudje
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 43 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Gent
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: grijs
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: hey ik ben trudy ben bijna 43j en ik zoek een aardige eerlijke man
Ik ben een mokkel die niet spoedig over zich heen laat lopen, en dat weten mijn ex partners ook.

Over jou: Ik hoop te vinden…. vriendelijke huiselijke sexpartner, fijngevoelig en rustig type (niet te rustig!!). Die kan genieten van een etentje, uitstapje, wandeling. Af en toe een weekje Ardennen of een paar dagen uitwaaien aan zee, met een romantische strandwandeling, mag zeker ook op de agenda staan. Ik droom ervan een liefdevolle toekomst op te bouwen.

Vriendelijke groetjes
Trudy 😉

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame