Weduwe vreemdgaan met: xxLoesjexx uit Anderlecht, Het Brussels Hoofdst

xxLoesjexx

 • Naam: xxLoesjexx
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 63 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Anderlecht
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo, Ik ben een fitte, slanke, gezellige dame van 63 jaar. Sinds 7 jaar vrijgezel. Ik heb het naar mijn zin zoals het nu is, maar met zijn twee├źn is alles meer gezelliger. Dus ik ben opzoek naar een aardige, gezellige fitte man om samen lekkere dingen te doen, een maatje om mee te lachen, te chatten, te ondernemen.. Ik geniet, buiten mijn werk, van lekker buiten zijn zoals fietsen, wandelen, reizen, lezen, lekker eten, zon, zee, bos,bergen maar ook van lekker thuis met een CD of DVD en een drankje. Nieuwsgierig?

Over jou:

Gratis inschrijven voor een date met een spannende dame